marydeny
1612 poze   4585 vizite

Cuidado con el angel-Iubire cu chip rebel

Leopardo şi Juan Miguel luptă pentru iubirea lui Marichuy, dar acesteia nu îi va fi deloc uşor să ia o decizie.
Marichuy (Maite Perroni) este o tânără care la naştere a fost lăsată de mama sa muribundă în grija unui preot. Acesta o duce la un orfelinat, unde ea creşte până la vârsta de 14 ani, când fuge de acolo şi are singură grijă de ea. Peste câţiva ani Marichuy este însă atacată de un beţiv, moment care o marchează foarte mult şi o face să urască bărbaţii. Spălătoreasa Candelaria (Evita Muñoz) este cea care îi oferă adăpost, iar Marichuy încearcă să o ajute, pe cât posibil, pe cea care îi poartă de grijă ca o mamă. Printr-un joc al destinului, Marichuy intră la un moment dat într-o încurcătură în urma căreia ajunge la tribunal, unde este judecată chiar de tatăl său. Niciunul dintre ei nu ştie însă despre legătura de sânge care îi uneşte.

Pentru ca ea să nu meargă la închisoare, Juan Miguel (William Levy), psihologul care o ajută în acest timp, o duce să locuiască chiar în casa tatălui ei. Acolo, locul lui Marichuy fusese luat de Estefania (Ana Patricia Rojo), o tânără vicleană care se dă drept fata abandonată a judecatorului Patricio (Ricardo Blume) pentru a scăpa de sărăcie. Marichuy şi Jose Miguel se căsătoresc, dar imediat după nuntă ea află un secret din trecutul acestuia care o face să se despartă de el, şi să nu mai vrea să îl revadă. La puţin timp însă, Marichuy îşi dă seama că este însărcinată, dar pentru că nu vrea ca Jose Miguel să afle, fuge cu Candelaria într-un sat îndepărtat.

Acolo ea îl cunoaşte pe Leopardo (René Strickler), un moşier care îi oferă adăpost, se îndrăgosteşte de ea şi este dispus să îi crească copilul. Marichuy refuză propunerea acestuia pentru că este căsătorită, iar pentru el nu simte altceva decât recunoştinţă. Cu toate acestea, Leopardo nu renunţă şi se străduieşte în continuare să îi câştige iubirea.
După o vreme însă, el află că tatăl copilului lui Marichuy este Juan Miguel, pe care îl cunoaşte de foarte mult timp, pentru că au fost colegi de facultate.

Maite Perroni - Marichuy
William Levy Gutiérrez - Juan Miguel
Ana Patricia Rojo - Estefania
Helena Rojo - Cecilia
Evita Muñoz (Chachita) - Candelaria
Laura Zapata - Onelia
Miguel Córcega - Anselmo
Nailea Norvind - Viviana
Ricardo Blume - Patricio
Roció Banquells - Isabela
Beatriz Aguirre - Mariana
Abraham Ramos - Adrián
Jorge De Silva - Eduardo
Arturo Carmona - Amador
Sherlyn - Rocío
Sarai - Mayita
Juesús More - Vicente
Sara Montes - Balbina
Renata Flores - Martirio
Mauricio Mejía - Israel
194.88.148.40
194.88.148.40
194.88.148.41
194.88.148.41
232qe2
232qe2
32434
32434
34224
34224
42343
42343
bjghk
bjghk
cfhv
cfhv
cghchnj
cghchnj
gcdh
gcdh
gcdhnj
gcdhnj
jhngnhgn
jhngnhgn


Comentarii album • 1
oany25 30 ianuarie 2011  
imi place..e super
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.